Geen producten (0)
Geen producten (0)

UNGER nLite® HydroPower DI24T

€ 377,33 € 358,46 (exclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode UNG-DI24T
Bruto gewicht 20,00 Kg
Omschrijving

Werken met osmose water is nog nooit zo voordelig geweest. Kies voor de Unger hydropower en u kunt ramen wassen met zuiver water. Met dit systeem hoeft u niet droog te trekken en geen reinigingsmiddelen te gebruiken. Het water wordt ter plekke gezuiverd. Een kwestie van aansluiten en u kunt gelijk aan de gang. Simpel, snel en efficient.

Dit systeem is te verkrijgen in 3 varianten:

DI24T Basis
DI24W Basis met wielen
DI24C Basis met kar

 

Extreem efficiënt
Tijd is geld. UNGER volgt deze oude regel en ondersteunt u bij beide. Met de nieuwe nLite® HydroPower™ DI krijgt u de efficiëntie, die u voor uw veeleisende werkzaamheden nodig heeft en ook verwacht. Met al onze innovatieve ideeën, die in deze nieuwe generatie DI-filters zitten, kunt u nu kosten en werktijd voor uw reinigingsopdrachten tot een minimum beperken. U zult verrast zijn, hoe flexibel en comfortabel dit nieuwe systeem is en hoe zeer het uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger zal maken.

Harswissel was nog nooit zo eenvoudig
De nieuwe QuickChange™ harszak is een klassiek voorbeeld van hoe effectief een eenvoudig idee kan zijn. Met het idee om de hars gewoon in een waterdoorlaatbare zak te vullen, heeft UNGER de grenzen verlegd qua gebruiksgemak.
Het systeem biedt verdere voordelen. Profiteer van de verdere bijzondere producteigenschappen, die uw dagelijkse werkzaamheden met de nLite® HydroPower™ DI zo handig maken.

 

Basis: 30 × 31 cm 

Hoogte: 59 cm 

Binnendiameter: 20 cm 

Gewicht (met hars): 20 kg 

Hars zak: 2 St. (12 l) = 2400 ltr. gefilterd water

TDS-meter inclusief

Reacties

Ook interessant

€ 43,96 € 41,76
€ 150,16 € 142,65
€ 267,44 € 254,07
Facebook Twitter Linkedin