Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Ecolab Solid Hero 4 x 4,5 kg

€ 240,04 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Hoog geconcentreerd vaatwasproduct Vaatwasproduct geschikt voor alle waterhardheden. Artikel 9005900. Ecolab Solid Hero is verpakt per doos van 4 potten á 4,5 kg. Uitsluitend te gebruiken met Ecoplus doseersysteem.

Schoon

De Solid Hero formule is hooggeconcentreerd voor hard water en in het bijzonder geschikt voor koffie- en thee-aanslag. De innovatieve Defoam 2010 technologie beschermt gevoelige, natuurlijke ingrediënten die hardnekkige bevuiling verwijderen en garandeert een uitstekend resultaat in één keer door de machine.

Veilig

De Solid Hero capsule gecombineerd met het Ecoplus V doseerapparaat sluit verspilling en verkeerd productgebruik uit.

Efficiënt

Totale kostenbeheersing: dankzij een eenvoudig en veilig doseerapparaat en product wordt een volledige beheersing gehaald: minder voorraad, minder kosten en een beter wasresultaat. 

Dosering:

  • Automatisch via doseerapparatuur.

Hebt u interesse in de producten van Ecolab voor uw professionele vaatwasser? Clean2day heeft specialisten die voor u precies kunnen berekenen wat u gaat besparen. Wij adviseren u over de geschikte producten. Daarnaast kunt u bij ons de doseerapparatuur in bruikleen verstrekt krijgen. Naast de apparatuur kunt u dan ook gebruik maken van de storingsdienst. Dit alles doen wij in samenwerking met Ecolab.

Uw complete vaatwassysteem wordt geheel door Clean2day en Ecolab aangeboden, gemonteerd en onderhouden, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie? Neem dan even contact met ons.

Reacties

Ook interessant

Facebook Twitter Linkedin