Geen producten (0)

Laatste berichten


TIP Biervlekken verwijderen

TIP Biervlekken verwijderen

We leggen uit hoe je biervlekken kunt verwijderen op verschillende ondergronden met producten die (bijna) iedereen thuis heeft staan.

Lees meer

TIP balpen vlekken verwijderen

TIP balpen vlekken verwijderen

De komende periode gaan we jullie wat tips geven over het schoonmaken van veel voorkomende, hardnekkige vlekken. We starten met balpen vlekken. We zullen binnenkort ook wat gaan schrijven over het behandelen vlekken veroorzaakt door bijv. bier (overkomt ons regelmatig), bloed, kaarsvet, koffie, lippenstift en nog veel meer. Onze tips zijn zeer praktisch en voor iedereen toe te passen.

Lees meer

Prijswijzigingen

Elk jaar proberen wij de eventuele prijsverhogingen weer tot het minimum te beperken. Helaas gaan wij er dit jaar niet aan ontkomen om een kleine prijsverhoging door te voeren, zodat wij u weer goed van dienst kunnen zijn met de betrouwbaarheid en service die u van ons mag verwachten.

Lees meer

NIEUW** Clean2day grondreiniger

NIEUW** Clean2day grondreiniger

Wij hebben een nieuwe zuurvrije grondreiniger (dieptereiniger) op de markt gebracht. Het is een goed alternatief voor Moeller R155. Onze grondreiniger is een alkalische dieptereiniger voor sportvloeren, kunststof, natuursteen en beton. Grondreiniger bevat actieve vuiloplossers en kalkbinders. Het verwijdert bouwvervuiling, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen en lichte cementsluier.

Lees meer

Oudere berichten

Facebook Twitter Linkedin