Geen producten (0)

Wie komt ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team willen komen versterken. Dus overtuig ons van jouw toevoegde waarde en stuur een open sollicitatie als er geen geschikte vacature online staat! Mail je sollicitatie naar info@clean2day.nl

 

Ben jij een gedreven accountmanager? Dan zoeken we jou!

Clean2day is een sterk groeiende schoonmaakgroothandel in Nederland. We willen ons team op korte termijn uitbreiden met een accountmanager buitendienst. Dus heb jij een passie voor verkoop en relatiebeheer? Lees dan onze onderstaande vacature aandachtig door.

Wie zijn we?

Clean2day is een totaal leverancier op het gebied van hygiëneproducten. We richten ons op de zakelijke markt in Nederland. We zijn een kleine organisatie met veel ambitie om een toonaangevend bedrijf te worden in ons vakgebied. Binnen ons bedrijf houden we van een informele sfeer waarbij we samen gaan voor het beste resultaat. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we allemaal met veel plezier naar ons werk komen! 

Functieomschrijving

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe relaties en het beheren van bestaande klanten. Naast de actieve verkoop ga je ook op pad om adviezen en demonstraties geven. Jij bent het gezicht en eerste aanspreekpunt van Clean2day bij onze relaties. Je maakt zelf je afspraken en offertes. Daarnaast denk je mee over verbeteringen die we als organisatie kunnen doorvoeren. Want jouw mening telt!

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die graag oplossingen bedenkt voor (potentiële) klanten. Daarnaast weet je mensen te overtuigen van onze producten. Je vindt het leuk om nieuwe relaties te maken en nog leuker om deze te behouden. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en gedreven. Je hebt een afgeronde MBO- of hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en kunt overweg met de computer. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs. Relevante ervaring in de branche is een pré, maar geen vereiste.

Wij bieden jou:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Auto en telefoon van de zaak
  • Voltijd functie 

Herken jij je het profiel en heb je de ambitie te slagen als accountmanager? Mail dan je sollicitatiebrief voorzien van je C.V. naar j.millenaar@clean2day.nl

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Facebook Twitter Linkedin