Geen producten (0)

Veilig betalen!

iDEAL

 

Zoekt u advies? 

+31 (0)488 429 517

 info@clean2day.nl

Ma. t/m vr. 08:30 - 17:00 uur 

Verzending

Wij leveren uw bestelling gratis vanaf € 200,-
Daaronder berekenen wij slechts € 7,50 verzendkosten.

Volg ons       

Geen producten (0)

 

 

Imtras, Nilco, ICE en Numatic bij Clean2day

Clean2day levert diverse merken machines. In onze webshop treft u o.a. Imtras reinigingsmachines aan. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit China. Hierdoor kunnen wij u een optimaal scherpe prijs aanbieden. Laat u verassen door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van deze apparaten. Indien gewenst, kunt u de Imtras reinigingsmachines bekijken en testen in onze showroom.

Daarnaast is Clean2day partner van Nilco, deze Duitse fabrikant staat bekend om zijn uiterst betrouwbare machines. Wilt u absolute top kwaliteit, maar niet teveel betalen? Dan raden wij u zonder meer Nilco stofzuigers, waterzuigers, sproei- extractie en schrobmachines aan. Diverse modellen zijn te bewonderen in onze showroom. Ook geven wij op aanvraag demonstraties met Nilco machines.

Sinds oktober 2014 is Clean2day ook partner van Cleaning Import. Hiermee zijn wij dealer geworden van de ICE machines. In onze webshop treft u een selectie van schrob-zuigmachines aam van ICE. Als u op zoekt bent naar een dergelijke machine, laat u dan adviseren door ons. Het is ontzettend belangrijk dat u de juiste schrob-zuigmachine koopt. Wij kunnen u op alle voor- en nadelen attenderen. Aan de hand van uw werkzaamheden en locaties kunnen wij u een advies op maat aanbieden.

Wellicht het meest bekende machinemerk in Nederland, Numatic is ook te verkrijgen bij Clean2day.

Facebook Twitter Linkedin