Geen producten (0)

De vaste relaties van Clean2day bieden wij de mogelijkheid te bestellen op rekening via onze webshop.

Via de knop "betalen op rekening" kunt u eenvoudig bestellen met een factuur achteraf. Let op! Deze mogelijkheid geldt alleen voor zakelijke relaties.

Hoe het werkt

U kunt een debiteurnummer bij ons aanvragen. Clean2day beoordeelt per aanvraag of deze wordt ingewilligd. Hierbij informeren wij u ook dat wij alle aanvragen nauwkeurig zullen beoordelen. U mag er vanuit gaan dat wij onder andere een krediet check uitvoeren. Eventueel kunnen wij u om referenties vragen. 

Als u een account bij ons aanvraagt is het voor een snelle beoordeling en afhandeling essentieel dat u alle contactgegevens aan ons verstrekt, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Voorwaarden

  • Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
  • Vermelding factuurnummer bij overboeking

Bij onze verkopen op rekening gelden alle verkoop- en leveringsvoorwaarden zoals op deze website staan vermeld. Wij attenderen u er op dat wij de betalingstermijn van 14 dagen strikt volgen. Bij overschrijding van deze termijn ontvangt u van ons een herinnering, eventueel gevolgd na 7 dagen door een aanmaning. Bij herhaaldelijk overschrijden van de betaaltermijn zullen wij uw account blokkeren. U ontvangt hierover een bericht.

Facebook Twitter Linkedin